Szállás – Őrség

Ginti Panzió. 9946 Magyarszombatfa, Fő út 78.

A találkozó helyszínén a Ginti Panzióban sajnos minden szoba elfogyott. Javasoljuk hogy érdeklődj a közelben található Kosbor Panziónál, esetleg a Bajánsenyén a Tó Panzióban.
Ha nincs helyben szállásod, kérlek akkor is regisztálj.

A Belső Őrség szívében, Magyarszombatfán található idei találkozónk bázisa, a Ginti Panzió. A panzióban két- és négyágyas kényelmes, autentikus fa bútorokkal berendezett szobák állnak rendelkezésünkre, melyek egy része szükség esetén pótágyazható. A szobák mindegyike rendelkezik zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel, kérésre babakádat és utazóágyat is biztosítanak. Kutya hozható, kérjük, ezt a regisztrációnál jelezzétek.

A panzió éttermében az őrségi regionális konyha, valamint a nemzetközi konyha fogásait szolgálják fel, ezen kívül bár áll rendelkezésünkre. A helyszínen kinti medence és finn szauna, kétsávos tekepálya, biliárdasztal, pingpongasztal várja klubtagjainkat, a kicsiket pedig fából készült játszótér és benti játszósarok.

Szállás ára: 35 000 Ft/fő/2 éj

Az ár tartalmazza a szállást két éjszakára, és négy étkezést (a pénteki vacsorát, a szombati reggelit és vacsorát, valamint a vasárnapi reggelit is).

Gyermek számára:
0 – 4 éves korig: ingyenes
4 – 8 éves korig: 50% kedvezmény

Pótágy elhelyezés: 2000 Ft/éj
A panzióba kutyát is lehet hozni 3000 Ft/éj áron.

Idegenforgalmi adó (18 év felett): 300 Ft/fő/éj

Foglalás:

A Ginti Panziót a Saab 900 Klub az esemény idejére előre lefoglalta, így szobafoglalásra csak a klubon keresztül, a találkozóra való online regisztráció során van lehetőség. Miután regisztráltál, kiszámoljuk neked a pontos összeget. A szállás árát a részvételi díjjal együtt a Saab 900 Klub Egyesület számlaszámára kell utalnod. Erről pontos értesítést fogsz kapni emailben, kérlek, csak ez után utalj! A foglalásod a befizetés után válik aktívvá.